UKA banner

Praktische Informatie

Kosten

Cursusgeld

Wij hebben gekozen voor een niet-commerciële opzet van onze training. De introductieles is gratis. Als u besluit bij ons te komen trainen verzoeken wij u voor aanvang van de tweede les het cursusgeld en de inschrijvingskosten over te maken op de bankrekening van de stichting Utrechtse Kwispel Academie. U ontvangt hierover na afloop van de eerste les een e-mail.

De cursus kost 80 euro voor een heel jaar (ongeveer 35 lessen).
De inschrijvingskosten zijn éénmalig 10 euro.
Bij tussentijds stoppen met de cursus is er geen mogelijkheid van restitutie.

Wij trainen iedere zondagochtend met uitzondering van feestdagen, kerst- en zomervakantie. In de zomermaanden geven we op dinsdagavond een puppycursus voor puppen die in het lopende jaar geboren zijn (zie zomercursus).

Baas bezorgt hond een punthoond

Andere materialen

U hebt nodig:

Neem deze spullen elke les mee!

Afhankelijk van het gedrag van uw hond kan blijken dat u ander trainingsmateriaal nodig heeft (bijvoorbeeld een clicker of een hoofdhalster). De trainer zal u hierin adviseren. Het gebruik van slipkettingen, prik- en stroombanden, en anti-trektuigen is niet toegestaan.

Mocht u moeite hebben met bukken, neemt u dan een krukje mee. Als uw hond het snel koud heeft mag u ook altijd een kleedje meenemen zodat uw hond comfortabel kan zitten en liggen.

Is dat krukje nou voor de hond of voor de baas? Een kleedje voor de hond
wij zijn SPPD geacrediteerd Wij zijn SPPD geacrediteerd en daar zijn wij trots op. De SPPD is de brancheorganisatie voor diergedragsdeskundigen. U kunt er dus zeker van zijn dat u bij ons les krijgt van goed geschoolde instructeurs die ook van de nieuwste inzichten op de hoogte zijn. Voor meer informatie zie www.sppd.nl

Bezoek en like ons ook op facebook en twitter.